Operative leasing

A Budget a világ egyik legjelentősebb autókölcsönző hálózata, 128 országban több mint 3400 irodájával méltán ismert és elismert világszerte.

Itthon 1990-ben kezdődött a Budget sikertörténete. A többszörös magyarországi "Az év autókölcsönzője"- díj és a 2009-es, Superbrand-díj megszerzése után eljött az idő, amikor a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel – hazánkban egyedülálló módon – klasszikus rövidtávú autóbérlés tevékenységét kibővítette az operatív lízingszolgáltatással vállalati ügyfelek részére.

A Budget márkafüggetlen flottakezelő révén, és az autóipar minden területére kiterjedő nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően, a legjobb szolgáltatókkal áll szerződésben.

Az erős, stabil, megbízható pénzügyi hátteret a török Koc Holding leányvállalata, az Otokoc Otomitiv garantálja, mely cég a magyarországi Budget licenc tulajdonosa.

A Koc Holding árbevétel alapján a Forbes nemzetközi listájának 496. helyén áll.

Ismert név az energetikai szektorban, az olajiparban, az autóiparban és a banki szférában is, mivel számos vállalat tulajdonosa ezekben az iparágakban.

MILYEN AUTÓT KERES?

Amennyiben nem tudott még választani az autóipar végeláthatatlan kínálatából, kérjük, töltse ki rövid igényfelmérő adatlapunkat, hogy kollégánk már személyre szabott megoldással tudja felvenni önnel a kapcsolatot.

TOVÁBB

MINI LEASE

Szeretne autót bérelni egy hónapra vagy hosszabb időre? Szeretné meghosszabbítani a nyaralását, vagy otthonától hosszú időre távol kell maradnia? Mi rendelkezünk a megfelelő megoldással.

TOVÁBB

VÁLLALATI ÁRLISTA

Az alábbi linken csatlakozik fő rövid távú autókölcsönző oldalunkhoz, ahol a foglalási motorunk segítségével egyszerűen bérelhet.

ÁRLISTA