Az utóbbi években egymás után jelentek meg a Peugeot új arculatához igazodó modellek. Az 508, 208 és 2008 ráncfelvarrása után a 3008 is sorra került. Az előző, 2016-os második generációs modell nagy sikert aratott (több, mint 800 000 darab készült belőle), de eljött az idő az autó korszerűsítésére.

A márka új arculata

A legújabb Peugeot modelleken kívül és belül egyaránt több hasonlóságot is fel lehet fedezni. Az egyik legszembetűnőbb változás az autókon az első LED lámpa megnyújtása, melyek egy oroszlán kardfogait szimbolizálják. Az elsők mellett a hátsó fényszórók is megegyeznek a modelleken, a márkára jellemző oroszlánkarmok immáron 3D-ben jelennek meg.

külső stílusjegyek mellett a belső felszereltségben is vannak egyezőségek a modellek között. A márka legújabb modelljeiben már az új generációs Peugeot i-Cockpit élményt lehet megtapasztalni, mely a kisméretű kormány, magasra helyezett műszeregység mellett egy 10 hüvelykes HD központi érintőképernyőt is tartalmaz. De természetesen a márka jellegzetes "zongorabillenytűi" is jelen vannak a központi konzolon. Ezek a gombok felelnek az audio rendszer-, a légkondicionáló-, a 3D navigációs rendszer-, telefon- és mobilalkalmazások beállításáért.

A legújabb 3008-as modell

Az imént említett újítások mellett, feltűnő változás az előző szériához képest, hogy a hűtőrácsot megnövelték, így a friss dizájn egy macska karmolását szimbolizálja. A karosszéria színekben is történtek újítások, néhány korábbi színt (Arany, Réz, Amazonite szürke, Hurricane szürke, Magnetic kék) lecserélték újakra (Célѐbes kék, Vertigo kék, Platinaszürke), emellett pedig a „klasszikus” árnyalatok is elérhetőek maradtak a palettában (Gyöngyházfehér, Artense szürke, Perla Negra fekete, Ultimate vörös). Valamint létrejött egy kiegészítő csomag is „Black Pack” néven, mely extra „sötét” stíluselemek tartalmaz.

A friss modellben a legújabb intelligens technológiák fedezhetőek fel.
A kompakt SUV-k szegmensében egyedülálló éjjellátó rendszer mellett sávtartó automatika, vészfékező rendszer, valamint kibővített táblafelismerő funkció is elérhető az autósok számára.

Motorikus oldalról nem történt hatalmas változás, hiszen Puretech benzines (130 lóerős 1,2 literes 3 hengeres, valamint 180 lóerős 1,6 literes 4 hengeres) és BlueHDi dízeles (130 lóerős 1,5 literes 4 hengeres) formátumban is elérhetőek a modellek. Ezek mellett pedig kétféle új plug-in hybrid motorral is kaphatóak az új Peugeot 3008-asok.

Ha szeretne autót bérelni egy hónapra vagy hosszabb időszakra és felkeltette érdeklődését az imént említett autó. Kérjük, töltse ki rövid igényfelmérő adatlapunkat, hogy kollégánk már személyre szabott ajánlattal tudja felvenni önnel a kapcsolatot.

MILYEN AUTÓT KERES?

Amennyiben nem tudott még választani az autóipar végeláthatatlan kínálatából, kérjük, töltse ki rövid igényfelmérő adatlapunkat, hogy kollégánk már személyre szabott megoldással tudja felvenni önnel a kapcsolatot.

TOVÁBB

MINI LEASE

Szeretne autót bérelni egy hónapra vagy hosszabb időre? Szeretné meghosszabbítani a nyaralását, vagy otthonától hosszú időre távol kell maradnia? Mi rendelkezünk a megfelelő megoldással.

TOVÁBB

BUDGET AUTÓBÉRLÉS

Az alábbi linkre kattintva elérheti weboldalunkat ahol kényelmesen tud foglalni rövid távú bérletek esetén

TOVÁBB